Tudnivalók

Az árlistában szereplő kezeléseink időtartamai csak tájékoztató jellegűek, kezelésenként és egyénenként néha eltérhetnek. Ha kísérővel ékeznél mindenképpen jelezd nekünk előre (ha lehetséges már a bejelentkezéskor) előfordulhat, hogy megkérünk a kísérő várakozzon rád pl. a kávézóban. Lakkozásainkra garanciát vállalunk, amennyiben a kezeléstől számított 4 napon belül körömlakkja lepattan, térítés mentesen újra lakkozzuk (azonos technológiával, anyaggal és színekkel). Az árlistában szereplő árak fogyasztói árak, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót.

Fizetési módok: Fizetni a helyszínen készpénzzel és my-nailart.net ajandék kártyával, előzetesen (az időpont egyeztetést követően) PayPal-al és banki átutalással lehet.

Kedvezmények: Állandó, akciós, napi és egyéb kedvezményeink (pl. 60+, Kuponjaink, Diák bónusz, Multi, Bejelentkezés, Dolgozó) nem összevonhatóak. A kedvezményeink részletesen itt böngőszhetőek. 

Törődünk! Elvből és sosem használunk olyan anyagokat melyekről a gyártó/forgalmazó nem biztosít számunkra MSDS-t (Biztonsági adatlap). Kezeléseink során vendégeink maximális biztonsága érdekében, eldobható szikéket és Belava "A biztonságos pedikűr művészete", eldobható betétes áztató rendszert alkalmazzuk. A my-nailart.led hangolt fény erejű LED-es UVA lámpáink minimalizálják a kötés időket és az UV-A fénynek kitett bőr felületet. Az általunk gondosan válogatott anyagok a szakma legpatinásabb, több évtizedes múlttal rendelkező gyártóitól származnak mint Harmony, LeChat, OPICND.

Mini bár: Mini bárunkban mindig megtalálod az alábbi italokat