Az űrlap le van zárva, ezért nem lehet kitölteni.

"Akciós 64" (2021 október) jelölhető árnyalatok

Igen, jó helyen jársz! 2021.09.17 és 2021.10.03 között itt lehet árnyalatokat jelölni a 2021. októberi „Akciós 64” garnitúrába. Nálunk sosem az lesz „akciós” árnyalat ami csak nekünk tetszik vagy amit másképpen nem lehet eladni, hanem az amit Ti szeretnétek!  Regisztrált „függőinknek” a „La Mia” és „Szavaztam” kedvezmények természetesen október folyamán is tovább élnek… (18).
Ha még nem lájkoltad a facebook oldalunkat (ez erősen javallott) itt és most megteheted.

Hogy ki tudjad fejezni elismerésedet és rajongásodat lehetővé tesszük akciónk Facebook-on történő megosztását itt helyben.

A hibrid körömlakkról ill. lakkozásról: 
A hibrid körömlakk könnyű, és enyhén rugalmas bevonatot biztosít, védi a körmöket és így elősegíti a köröm növekedését, viselhető saját természetes vagy épített körmökön ~10-14 napig! A hibrid körömlakk felvitele LED-es UV‑A technológiánknak köszönhetően mindössze 14 percet vesz igénybe, a felvitelt követően teljesen száraz és tökéletesen fényes. Eltávolítása (nálunk) egy egyszerű, fájdalom és roncsolásmentes folyamat, amely maximum 10 percig tart. A hibrid körömlakk rugalmasan ellenáll a mechanikai terheléseknek, megőrizve állagát és fényét olyan helyzetekben is, ahol a hagyományos körömlakkok sérülékenyek.